Notarispraktijk Yvette Beumer

MR. Marieke Steenhoek

(waarnemingsbevoegde) kandidaat-notaris

Kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij mij voorop. Ik houd mij bezig met de vastgoedpraktijk van ons kantoor en voornamelijk met de minder reguliere vastgoedzaken die komen kijken bij het transformeren van panden, de (her)ontwikkeling van vastgoed en de advisering- en begeleiding van projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Al tijdens mijn studie was ik werkzaam bij Notaris Yvette Beumer, maar ook als assistent-makelaar in de gemeente Velsen. Ik werd al snel gegrepen door de veelzijdigheid van de vastgoedpraktijk! In 2010 studeerde ik af aan de Universiteit van Leiden. In de jaren die volgden heb ik ervaring opgedaan in het Amsterdamse notariaat. Ook ronde ik de specialisatieopleiding “Grotius Vastgoed” cum laude af. Ik ben lid van de Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ) en Vereniging Hendrick de Keyser, voor het behoud van bijzonder vastgoed in Nederland. Sinds 2018 ben ik weer terug bij Yvette Beumer.

Ik houd van de dynamiek en snelheid van de vastgoedpraktijk. Uw zaken rond ik graag vlot en goed af. Ik houd het overzicht in uw dossier, maar bovenal ben ik geïnteresseerd in u als persoon en heb ik belangstelling voor het verhaal achter uw vastgoed. Dat maakt elk dossier én elke werkdag weer anders!